سردخانه

سردخانه

طراحی -ساخت - تجهیز سردخانه های صنعتی آمونیاکی- فریونی - کنترل اتمسفر
سردخانه

سردخانه

طراحی -ساخت - تجهیز سردخانه های صنعتی آمونیاکی- فریونی - کنترل اتمسفر

سردخانه در خراسان شمالی ،۴۰۰۰تن سردخانه

سردخانه ۴۰۰۰تنی در خراسان شمالی احداث می‌شود 

سردخانه بالای صفر با ظرفیت ۴۰۰۰تن برای نگهداری محصولات کشاورزی در شهرچناران ،در استان خراسان احداث می‌شود ،

این سردخانه در زمینی به مساحت ۵۰۰۰متر مربع با زیربنای بالغ بر۳۰۰۰مترمربع با سرمایه گذاری بخش خصوصی در شهرک صنعتی چناران احداث می‌شود ، به گفته طراح  سردخانه ،این سردخانه با سرمایه گذاری بیش از ۵۰میلیارددتومان  برای نگهداری محصول تره بار ایجاد میشود.



مهندس صمدی ،طراح و مشاور احداث سردخانه ۴۰۰۰تنی در چناران با بیان اینکه سورتینگ و بسته بندی در داخل این مجموعه راه اندازی خواهد شد تا برای رسیدن به اهداف صادراتی و رساندن محصول با کیفیت منطقه به دست مشتریان کمک نماید گفت سیستم تبرید سردخانه از نوع فریونی  خواهد بود و این سردخانه خواهد توانست از منفی۴درجه تا۱۶درجه بالی صفر قابل کنترل خواهد بود. 


خسارت در سردخانه چگونه توسط بیمه پرداخت میشود . ..

  • دانستنی های سردخانه. ، همه چیز در مورد سردخانه 

  • بیمه سردخانه 
  • شرایط پرداخت خسارت توسط بیمه در سردخانه ها 

چگونه از بیمه خسارت فساد میوه در سردخانه را بگیریم 

پرداخت خسارت توسط بیمه به سردخانه چه شرایطی دارد ؟


مهندس مهدی صمدی طراح و مشاور سردخانه پاسخ میدهد


اکثر سردخانه دارها در طول مدت فعالیت ممکن است  در سردخانه با فساد گسترده محصول روبه رو شوند که میتواند منشأ مختلفی در سردخانه داشته باشد 

همانطور که اطلاع دارید تنظیم دما و رطوبت در سردخانه و کنترل گازهای داخل سردخانه، سه عامل اصلی درکیفیت نگه داری محصول است  اما در بسیاری از موارد میوه فاسد از مزرعه به سردخانه منتقل میشود که بدلیل عدم نظارت وکنترل در جمع آوری و دربرخی از موارد فریب فروشنده بخاطر طمع و گنجاندن محصول معیوب داخل بسته بندی های اولیه ،باعث میشود هرچقدر هم دما و رطوبت سردخانه مناسب باشد بازهم فساد درسردخانه میوه مشاهده شود . 


مهندس مهدی صمدی طراح و مشاور سردخانه در گفتگو با خبرکشاورز افزود دریافت خسارت از بیمه ها تقریبا امری پیچیده است چراکه بیمه ها در پرداخت خسارت دنبال نقطه ضعفهایی میگردند که خسارت پرداخت نکنند . معیوب بودن یا شکستن جعبه ها ، نداشتن رزومه نگهداری و مستندات تنظیم دما و رطوبت ، سبدهای شکسته و محصول زخمی.میتواند به گزارشگر بیمه سرنخ را بدهد تا خسارت پرداخت ننماید 

در برخی از سردخانه ها که سردخانه دار تعهد نگهداری و تحویل میوه در تاریخ معین داشته باشد متصدیان تحویل در سردخانه قبل از ورود محصول به سردخانه باید یک به یک محصولات ورودی را کنترل نمایند در غیر اینصورت احتمال خسارت وجود دارد چون ورود محصول معیوب به سردخانه خطرناک است .


شرایط بیمه سردخانه ،و قوانین بیمه برای سردخانه 

به گفته مهندس مهدی صمدی شرایط های مختلف و قوانین نگهداری محصول در سردخانه برای تمام بیمه یکسان بوده و طبق قوانین زیر میباشد

  • اگر قیمت کالای مورد بیمه در روز پرداخت خسارت کمتر از قیمت بیمه شده باشد، قیمت کمتر به بیمه گذار پرداخت خواهد شد (بدلیل اصل غرامت از اصول پنجگانه بیمه) و اگر قیمت کالای موردبیمه در روز پرداخت خسارت بیشتر از قیمت بیمه شده باشد، قیمت بیمه شده به بیمه گذار پرداخت خواهد شد (بدلیل اینکه بمیزان قیمت بیمه شده از بیمه گذار حق بیمه دریافت گردیده است).


  • دقت داشته باشید در شرایط زیر بیمه پوشش خسارت نخواهد داشت 
  • خسارت معیوب: خسارتهای ناشی از عیوب یا امراض ذاتی، انقباض، بسته بندی نامناسب، انبار کردن نامناسب و کافی نبودن جریان هوا تحت پوشش نمیباشد.
  • محفظه باز و روباز در کنترل اتمسفر خسارت نخواهد داشت 

  • اگر کالاها در محفظه های کنترل اتمسفر روباز نگهداری شده باشند، خسارت وارده قابل پرداخت نخواهد بود.
  • در سردخانه با اتمسفر کنترل شده (CA) درصورتیکه تا قبل از روز خروج کالا از سردخانه، درب سردخانه باز شده و منجر به بروز خسارت گردد، خسارت وارده قابل پرداخت نخواهد بود.

  • انبار کردن محصولات غذائی در سالن سرد با دمای بالاتر از صفر برای هر متر مکعب سالن، حداکثر kg 160 مورد قبول میباشد.
  • انبار کردن محصولات غذائی در سالن انجماد با دمای زیر صفر (حداکثر oC 18-) برای هر متر مکعب سالن، حداکثر kg 240 مورد قبول میباشد.
  • منجمد کننده‌های با سرعت زیاد را یخچالهای صنعتی یا تونل انجماد مینامند.
  • حتما تاکید میشود اگر سردخانه دار بخواهد محصولی را برای مدت بیش از یکسال نگهداری نماید حتما باید در سردخانه کنترل اتمسفر انجام شود در غیر اینصورت درصورت فساد محصول شرکت بیمه زیر بار خسارت سردخانه نخواهد رفت .
  • چنانچه بخواهیم میوه‌جات و سبزیجات را بمدت یکسال در سردخانه نگهداری کنیم از سردخانه‌های با اتمسفر کنترل شده (CA) استفاده میکنیم.
  • بیمه‌گذار موظف است ظرف ده روز پس از پایان هر ماه رونوشت دفتر انبار یا اظهارنامه تکمیل شده را که نشانگر میانگین مقدار کالای انبار شده و ارزش آن برای هر روز در ماه گذشته است به بیمه‌گر تسلیم نماید 


مهدی صمدی ،طراح و مشاور سردخانه 09143229415